Продължаваме промяната и Демократична България се регистрираха в Централната избирателна комисия

...
Продължаваме промяната и Демократична България се регистрираха в Централната избирателна комисия
Коментари Харесай

Ето ги ПП и ДБ заедно

Продължаваме смяната " и " Демократична България "  се записаха в Централната изборна комисия (ЦИК) за взаимно присъединяване в изборите на 2 април, като внесоха 9999 подписа. 

В понеделник водачите на партиите в коалицията „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ подписаха публично споразумението за взаимното явяване на парламентарните избори на 2 април, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия. 

Има едно доста ясно изречение на постройката на Народното събрание – " Съединението прави силата ". Днес вкарваме същински смисъл в това. Вярваме, че дружно ще реализираме вярата за нова България, за която всички си мечтаем. Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков пред публицисти, откакто новосформираната коалиция сред " Продължаваме промяната " и " Демократична България " се записва в ЦИК за предварителния избор на 2 април. 

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов добави, че сега развиването на България е спряно от силите на статуквото, което не разрешава страната да тръгне напред.

Снимка: Агнес Методиева
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР